Ajándékozzon egészséges élményeket szeretteinek!

A Harkányi Gyógyfürdő praktikus ajándékutalványai minden korosztály számára tökéletes megoldást jelentenek, mert számos gyógy-, wellness és spa szolgáltatásra is felhasználhatók egész évben.

 

Miért válassza a Harkányi Gyógyfürdő ajándékutalványt?

A Harkányi Gyógyfürdő ajándékutalvánnyal egyszerűen szerezhet meglepetést azoknak, akik a legfontosabbak az Ön számára.

Az utalványok három 1000 Ft, 2000 Ft és 5000 Ft névértékű változatban vásárolhatók meg.
Az ajándékutalvány a Harkányi Gyógyfürdő által nyújtott, valamennyi gyógy- és wellness szolgáltatására beváltható:

Rugalmas felhasználhatóságuknak köszönhetően a Harkányi Gyógyfürdő ajándékutalványok minden jelentősebb alkalomra, akár születésnapra, évfordulóra, vagy karácsonyra is kiváló ajándékozási megoldást jelentenek.

 

Hol vásárolhatja meg a Harkányi Gyógyfürdő Ajándékutalványt?

A Harkányi Gyógyfürdő Ajándékutalványt webshopunkban, illetve emailben történő megrendeléssel vásárolhatja meg.

  1. On-line megrendelés emailben

A marketing@harkanyfurdo.hu e-mail címre küldött megrendelés során kérjük, adja meg nevét, elérhetőségét, a számla kiállításához szükséges adatokat, a megvásárolni kívánt utalványok értékét. A Fürdő által küldött, a megrendelést megerősítő e-mail tartalmazza az átutaláshoz szükséges számlaszámot és egyéb információkat. Átutaláskor a megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel a vásárló nevét és azt, hogy „Ajándékutalvány”.

Az utalványokat postai úton juttatjuk el a megrendelő részére, a postaköltség díja a megrendelőt terheli. Az átutalás számlánkra való megérkezését követően 1-2 munkanapon belül postára adjuk az ajándékutalványt a megrendelő nevére szóló számlával együtt.

 

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ajándékutalványokat az érvényességi idő lejárta után nem áll módunkban meghosszabbítani!

Az ajándékutalványon szereplő összeg egyben használható fel, fizetéskor annak értékéből készpénzt nem áll módunkban visszaadni.

Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható!