Szolgáltató adatai

Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

Székhely: 7815 Harkány, Kossuth u. 7.

Adószám: 11540469-2-02

Cégjegyzékszám: 02-10-060174

Nyilvántartásba vevő hatóság: Pécsi Törvényszék Cégbírósága

Kamarai tagság: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Kamarai azonosítószám: 1-15-40469202

Bankszámlaszám: 11731001-20667191-00000000

IBAN szám: HU18 1173 1001 2066 7191 0000 0000

SWIFT kód: OTPVHUHB

Telefon: +36 (72) 580 830

E-mail: info@harkanyfurdo.hu

A weboldalt tervezte és készítette:

W5 Informatikai Kft.

Telefon: +36 (30) 203-0940

Web: w5labs.com

E-mail: hello@w5labs.com

Tárhelyszolgáltató:

W5 Informatikai Kft.

Székhely: 7678 Abaliget, Kossuth Lajos utca 12.

Telephely: 7634 Pécs, Magyarürögi út 33/1.

Telefon: +36 (30) 203-0940

E-mail: hello@w5labs.com

Az oldal működésével vagy annak tartalmával kapcsolatos észrevételeit a marketing@harkanyfurdo.hu e-mail címre küldheti.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalainkat!

Jogi nyilatkozat és szerzői jogok

Ön a (www.harkanyfurdo.hu) honlapra (a továbbiakban: Honlap) való belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszernek:

 • A Honlapon található tartalom a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. (a továbbiakban: Szolgáltató) kizárólagos szellemi tulajdona.
 • A Szolgáltató fenntart minden, a Honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot. A Honlap tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.
 • A www.harkanyfurdo.hu weboldal tulajdonosának (Harkányi Gyógyfürdő Zrt.) és készítőjének (W5 Informatikai Kft. - www.w5labs.com) előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, forráskód, védjegy, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, felhasználása, feldolgozása és bármilyen módon történő értékesítése.
 • A Honlap oldalai teljes terjedelmükben, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, és azt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni.
 • Tilos továbbá a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül a Honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.
 • A Honlap jogosulatlan felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után.
 • A Honlapról értesüléseket csak a Honlapra való hivatkozással lehet átvenni úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.
 • Domain-jeink neve, valamint a Harkányi Gyógyfürdő név és logó felhasználása – hivatkozás kivételével – kizárólag a Szolgáltató előzetes, kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.
 • Cégünk fenntartja a jogot, hogy weboldalt, a rajta szereplő árakat és tartalmakat bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse.
 • A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
 • A Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalához való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Szolgáltató kifejezetten kizárja.
 • A Szolgáltató nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.
 • A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Szolgáltató követelheti a jogsértés azonnali abbahagyását és kárának teljes körű megtérítését.