Harka Vízivilág

Nyitvatartás: vasárnaptól csütörtökig 10:00-18:00, pénteken és szombaton 10:00-20:00

                         

 

 

Régi álmunk valósult meg azzal, hogy megnyithattuk fedett, összesen 766 m2 vízfelülettel és 3 csúszdával rendelkező élményfürdőnket, a Harka Vízivilágot, amely ezentúl egész évben várja vendégeinket – korhatár nélkül!

A fürdő épületének földszintjén 2 új medence helyezkedik el, amelyekhez egy külső strand- és úszómedence csatlakozik.

  • Kalandmedence

Semmi sem lehet akadálya a valódi strandélményeknek a Kalandmedencében, amely az aktív kikapcsolódást kedvelő fiatalabb és idősebb generációk számára egyaránt remek szórakozást biztosít.  Az „adrenalinfüggő” vendégek a sárga és kékszínű Turbó I.-II. csúszdákról csobbanhatnak a medencébe, vagy az ugrótoronynál és a mászófalon tehetik próbára ügyességüket. A sodrófolyosó és a pezsgőmedence a lazítani vágyók számára nyújt frissítő élményeket, a gyermekekkel érkezők számára pedig egy külön Családi csúszdát is kialakítottunk.
Vízmélység: 0,95 - 1,2 méter
Vízhőmérséklet: 30-32 Cº
Vízfelszín: 254 m2
Egyidejű befogadó képesség: 70 fő 

Csúszdák használata: 120 cm vállmagasság felett.

  • Élménymedence

Kedvezőtlen időjárás esetén is teljes testi-lelki kikapcsolódást biztosítanak az Élménymedence különleges, kellemes vízi masszázst biztosító élményelemei: a nyakzuhanyok és a fekvő és ülő, víz alatti pezsgőpadok.
Vízmélység: 0,95 - 1,2 méter
Vízhőmérséklet: 30 -32 Cº
Vízfelszín: 162 m2
Egyidejű befogadó képesség: 49 fő 

  • Külső nyitott strand- és úszómedence

Télen-nyáron garantált felüdülést nyújt a 2 részre osztott, tágas, szabadtéri medence amelyben több úszósávot is kialakítottunk, ugyanakkor az oldalán beépített ülő- és fekvőpadoknak köszönhetően a relaxációhoz, beszélgetéshez, pihenéshez is ideális.
Vízmélység: 0,95 - 1,2 méter
Vízhőmérséklet: 30-36 Cº
Vízfelszín: 350 m2
Egyidejű befogadó képesség: 105 fő 

 

Harka Vízivilág belépő árak