2020. május 15.

Kedves vendégeink!
 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az önkormányzat, a Fürdő és a helyi nagyobb szállodák összefogásának köszönhetően a Harkányi Strandfürdő 2020. május 29-én péntektől, korlátozott nyitva tartással újra látogatható lesz a fürdőzők számára!

Nyitvatartási idő: minden nap 10:00-18:00 között
Üzemelő medencék: 5. és 6. medencék (Lepke-medence)
Belépés és kilépés: a Főbejáraton, Harkány, Bajcsy-Zsilinszky u. 2.
Június 30-ig kedvezményes napijegy: egységesen 2300 Ft/fő!
A korlátozott üzem alatt a kedvezményes jegyekre további kedvezmények nem érvényesíthetők.
6 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes.
 

A fürdőbelépőket az összefogásban résztvevő szállodák (Thermal Hotel, Dráva Hotel, Baranya Hotel, Hotel Platán, Xavin, DiVina Botique, Lídia, Átrium, Siesta Club, Arborétum, Well Hotel, Harka Hotel és a No Stress Panzió) is értékesíteni fogják, miután összesen közel 20 ezer jegyet vettek a Harkányi Gyógyfürdő Zrt-től.Gyógymedencéink, valamint gyógy- és wellness szolgáltatásaink egyelőre még nem vehetők igénybe.

A megnyitással párhuzamosan vendégeink biztonsága érdekében több intézkedésre is sor kerül a Nemzeti Népegészségügyi Központ május 7-én kiadott tájékoztatása alapján.

  • Maximalizált vendéglétszám a medencékben (4m2/fő) és a Fürdő területén (16m2/fő)
  • Gyorsított kiszolgálás a jegypénztárakban
  • Kézmosási és kézfertőtlenítési pontok kialakítása
  • Naponta többszöri fertőtlenítés a beléptetőzónákban, öltözőkben, zuhanyozókban, illemhelyeken, a medencéknél, valamint az egyéb közösségi tereken
  • A strand területén kérjük, hogy a nem közös háztartásból érkező vendégek tartsák be a fizikai távolságtartáshoz szükséges, minimum 1,5 méteres távolságot

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő új előírásoknak megfelelően módosított új házirendjét hamarosan közzétesszük weboldalunkon!

A Nemzeti Népegészségügy Központ tájékoztató levelét az alábbi linken tekinthetik meg: NNK Tájékoztató