2020. március 17.

TÁJÉKOZTATÁS

A Harkányi Gyógyfürdő Zrt. 2020. március 18. napjával nyilvános liciteljárást hirdetett meg a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. tárgyalójában.

A 40/2020. (III.11.) Korm. rendelettel a Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

A 45/2020. (III.16.) Korm. rendelettel a Kormány 2020. március 17. napjától megtiltotta gyűlések helyszínén történő tartózkodást. 

A fentiekre tekintettel tájékoztatunk mindenkit, hogy a nyilvános licit lehetőségét a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. határozatlan ideig felfüggeszti, a meghirdetett ingatlanokra történő licitálásra kizárólag írásban van lehetőség.

Annak érdekében, hogy az ajánlatadóknak legyen lehetősége az írásos ajánlattételre, a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. Igazgatósága az ajánlatadás időpontját 2020. március 24. napjára módosítja.

Köszönjük megértésüket és várjuk írásos ajánlataikat email (info@harkanyfurdo.hu) vagy postai küldemény (7815 Harkány, Kossuth L. u. 7.) formájában.