2022. május 19.

Magyarország mediterrán vidékén elsőként május 13-án pénteken indította a strandszezont a Harkányi Fürdő. Az idei nyáron a Gyógyfürdő és Vízivilág részleg új attrakciókkal várja a családokat, már a rossz idő sem lehet akadály, hogy az egész család fürdőprogramot szervezzen.

A Harkányi Strand a korábbi évekhez hasonlóan gyönyörű és tágas környezetben várja a strandolni vágyókat! Elsőként Magyarország legnagyobb feszített víztükrű medencéjének (Lepke medence) melegebb része és az úszómedence nyílt meg, majd június közepéig fokozatosan minden medence és a 7 pályás csúszdapark is a strandolók rendelkezésére fog állni. Újdonság a korábbi évekhez képest, hogy már nyitástól kezdve 10:00-20:00 óráig lesz lehetőség a fürdőzésre a Strandon is.

Idei évben már a kedvezőtlen időjárás sem lehet kizáró ok, hogy fürdőprogramot szervezzen az egész család! A Vízivilág részleg minden időben tartalmas időtöltést kínál a gyermekes családok számára is. Gyógyfürdő és Vízivilág jegyekkel az egész fürdőkomplexum látogatható, míg Strand jegyekkel a Strandfürdő területe látogatható. A gyermekek 6 éves korig ingyen látogathatják a teljes fürdő komplexumot.

Természetesen azokat sem érheti csalódás, akik pihenni és gyógyulni érkeznek Harkányba: a gyógymedencék és a klasszikus gyógykezelések mellett továbbra is többféle wellness és spa szolgáltatás áll a testi-lelki feltöltődésre vágyó vendégek rendelkezésére.

További információk:

www.harkanyfurdo.hu

www.facebook.com/harkanygyogyfurdo