2020. július 1.

Gyógyuljon újra Harkányban!

2020. július 2-ától újra megnyitjuk a Harkányi Gyógyfürdő gyógyászati részlegeit!

Belépés: fürdő területére való belépéshez az orvosi vizsgálat vagy a kezelés ütemezése céljából kauciós jegy váltása szükséges a strand pénztárában.

Kezelések árai: a TB-szolgáltatások, gyógyszolgáltatások és wellness szolgáltatások érvényes árai ITT találhatók weboldalunkon. 

Receptek, TB-beutalók: a gyógykezelésekre csak recepttel lehet jelentkezni a Fürdő diszpécser pénztárainál, amelyet kérhet szakorvosától, vagy helyben, orvosi vizsgálatot követően a Fürdő reumatológus orvosától. 

Rendelési időpontok: minden hétköznap 09:00-15:00 között a Fürdő orvosi rendelőjében, jelentkezés legkésőbb 14:30-ig. A reumatológiai szakrendelésen a vendégfogadás érkezési sorrendben zajlik, előzetes időpontfoglalást nem tudunk biztosítani. A gyógykezelések ütemezése a szabad időpontok függvényében történik. 

Figyelem! Kérjük azokat a vendégeinket, akiknek a gyógykezelése a COVID-19 járvány miatt szakadt félbe vagy elhalasztásra került, hogy keressék fel a receptet kiállító szakorvosukat a lejárt kezelőlap meghosszabbítása, illetve új recept felírása céljából. Amennyiben a receptet a Fürdő szakorvosa állította ki, a kezelőlap meghosszabbításához, illetve az új recept kiállításához mindenképpen hozza magával és mutassa be korábban kapott kezelőlapját, ütemezéseit is.

A Harkányi Fürdő gyógykezelései csak új, érvényes receptekkel vehetők igénybe.