2018. július 29.

 Mi lehetne kellemesebb a téli időszakban, mint megmerítkezni az azúr színű, természetes hatóanyagokkal teli Harkányi Gyógyvízben, szakértő kezekre bízni megfáradt testünket, és zavartalanul élvezni a kikapcsolódást?
 Vagy inkább a nyári vakációhoz szeretne találni egy kellemes klímájú, család- és gyermekbarát fürdőhelyet, nagy medencékkel, hatalmas csúszdaparkkal és szórakoztató programokkal?

Akár egy hosszabb gyógykúráról legyen szó, akár wellness és spa kezelésekről vagy családi nyaralásról, a Harkányi Gyógyfürdő ideális választás minden évszakban és minden generáció számára!

Ha még bizonytalan az utazás időpontját illetően, vagy családtagjait, szeretteit, kollégáit szeretné meglepni válassza a Harkányi Gyógyfürdő Ajándékutalványait! A folyamatosan megvásárolható, 1.000, 2.000, 5.000 és 10.000 Ft értékű címletekben elérhető utalványaink a fürdő összes szolgáltatására beválthatóak, a belépőjegy megvásárlásától akár a gyógy-, frissítő- vagy wellness szolgáltatásokig.

Amennyiben rendelni szeretne utalványainkból, kérjük, keresse munkatársainkat az info@harkanyfurdo.hu vagy a marketing@harkanyfurdo.hu email-címeken, illetve a 72/580-881-es telefonszámon.

Felhasználási feltételek: az ajándékutalványok a kiállítás időpontjától számítva 12 hónapig érvényesek és készpénzre nem válthatóak át.