2018. július 29.

A Harkányi Gyógyfürdő Zrt. gyógyászati, rehabilitációs és rekreációs szolgáltatásaival évtizedek óta segíti a mozgásszervi, reumatológiai, bőrgyógyászati és nőgyógyászati panaszok kezelését, egyre nagyobb hangsúlyt fektetve a megelőzésre és a rekreációra is.
 

Kedves Vendégeink!
Szíves figyelmükbe ajánljuk ajándékutalványainkat, melyekkel családtagjaikat, szeretteiket, kollégáikat lephetik meg a közelgő ünnepek alkalmából – vagy az év bármelyik szakában, bármilyen alkalomból is!  A folyamatosan megvásárolható, 1.000, 2.000, 5.000 és 10.000 Ft értékű címletekben rendelkezésre álló utalványaink a fürdő összes szolgáltatására beválthatóak, a belépőjegy megvásárlásától akár a gyógy-, frissítő- vagy wellness szolgáltatásokig.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését ajándékutalványaink iránt, kérjük jelezze igényét az info@harkanyfurdo.hu vagy a marketing@harkanyfurdo.hu email-címeken, illetve a 72/580-881-es telefonszámon.

Bízunk benne, hogy hamarosan üdvözölhetjük bővülő vendégkörünkben, magas színvonalú szolgáltatásainkkal állhatunk szíves rendelkezésére!