Családbarát vízi élmények ajándékba - minden generációnak!

Lepje meg szeretteit és vásároljon december 1. és 31. között legalább 5000 Ft értékben Harkányi Gyógyfürdő Ajándékutalványokat, amelyek a Fürdő bármely szolgáltatására beválthatók és a vásárlástól számítva 12 hónapig érvényesek! Ráadásul, ha regisztrálja a vásárlásakor kapott blokk, illetve számla tranzakciós sorszámát* a Fürdő weboldalán, Ön is megnyerheti az értékes, „kényeztető” ajándékok egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2018. december 1.- december 31.

Sorsolás: 2019. január 8., 15:00

Nyeremények:

  • 2 főre, 2 éjszakára szállás 2 ágyas standard szobában félpanzióval, wellness használattal a harkányi Thermal Hotelben

  • 1 darab, két főre szóló ajándékutalvány a harkányi Robinson Étteremben
  • 5 db Harkányi Thermal kozmetikai termékcsomag
  • 5 db Harkányi Gyógyfürdő törülköző
  • 5 db Harkányi Gyógyfürdő fürdőköntös
 

A játékban a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő 1000 Ft, 2000 Ft és 5000 Ft névértékű ajándékutalványai vesznek részt, amelyeket a Fürdő pénztárában lehet megvásárolni, illetve a marketing@harkanyfurdo.hu email címen lehet megrendelni.

*Tranzakciós sorszám: a számlán található, N betűvel kezdődő, valamint számokat tartalmazó, legalább 10 jegyű kód (pl.N12345678/18)Emailben történő rendelés esetén csak a 2018. dec. 16-ig megrendelt utalványok esetén biztosítja a Harkányi Gyógyfürdő, hogy az ajándékutalványok 2018. december 31-ig, azaz a regisztrációs időszak végéig kiszállításra kerülnek.Felhívjuk a figyelmet, hogy a promóció szigorúan regisztrációköteles, melyre www.harkanyfurdo.hu weboldalon van lehetőség az "Ajándékutalvány karácsonyra! játék" menüpontban.A promócióban való részvétel feltételeiről a "Részvételi Szabályzat" szóra kattintva tájékozódhat.

A Nyertesek listáját a Harkányi Gyógyfürdő Facebook és weboldalán tesszük közzé a sorsolást és a kihúzott nyertesek jogosultságának ellenőrzését követően.

A nyereményjátékkal kapcsolatos bármilyen változtatásnak a jogát fenntartjuk!