Rólunk mondták

„Mint dél-baranyai embernek minden, a térségben található érték fontos. Villányi emberként születésem óta járok Harkányba fürdeni, meggyőződésem, hogy a világ egyik legjobb gyógyvizét adja ez a város, melynek maximális képviselete szent kötelességem.” 

Tiffán Zsolt / országgyűlési képviselő / Ős-Dráva Programért felelős miniszteri biztos

„Nagyon jól éreztük magunkat a 22. Fürdőfesztiválon, felemelő érzés volt a zöld környezetben a strandon a sok-sok résztvevőnek játszani. Következő alkalommal remélem több idő marad majd a vizes élményekre és a pihenésre is!"

Marsalkó Dávid / Halott Pénz

 

 

 

„Egy sebészi tevékenységű, vezető egyetemi oktató számára alapkövetelmény a szellemi frissesség és a jó fizikai állapot. Ezeket biztosítja számomra a Harkányi Gyógyfürdő páratlan vizének és szolgáltatásainak rendszeres látogatása.” 

Prof. Dr. Olasz Lajos / egyetemi tanár, MTA doktora

„Edzőként pörgős izom és pszichikai megterhelésnek vagyok kitéve. Számomra a Harkányi Gyógyfürdő nyugalom a forgásban, súlytalanság a súlyok után, pihenés a fáradtságban.” 

Szőke Zita / edző

 

 

 

Villányi borászként a szőlő mellett a helyi értékek megőrzése már-már küldetés számomra. Míg régebben a strand kínálta lehetőségek csábítottak, addig a felnőtt fejjel a gyógyvíz jótékony hatásai miatt keresem fel a fürdőt. A Harkányi strand végigkísérte gyermekkorom,jelen van felnőttkoromban és ott lesz jövőben is.

Gere Zsolt /Gál Tibor emlékdíjas borász/ Gere Tamás & Zsolt Pincészete

Hozzáállásból jeles!!! A Harkányi Gyógyfürdő vezérigazgatója azzal keresett meg, hogy szeretné tudni, hogy gyakorlatban mennyire használható két keréken gurulva a fürdő. Szeretné könnyebbé varázsolni, amennyire csak tudja. Nekiálltam ma tesztelni...

Tudtátok, hogy itt például van emelő a medencébe jutáshoz? A tesztelés során sok szolgáltatás, a gyógyvizes medencék inkább az élvezeti vonalat képviselték, mint a kemény munkát, de tessék nekem elhinni, az is volt :)

Hozleiter Fanny - Mosolyka