Hírek

Harkányfürdő: Megoldás az őszi fáradtságra

Sokan érezhetik úgy, hogy kevés volt a nyári pihenés, hiába utaztak el, túl hideg volt, túl csapadékos, vagy egyszerűen csak maradtak volna még 2-3 hétig. Az ősz Harkányban számos pihenési, rekreációs és kikapcsolódási lehetőséget kínál.
Harkányfürdő: Megoldás az őszi fáradtságra

A szeptember az újrakezdés, a télre való felkészülés első hónapja, melyhez hatékony segítséget nyújt a gyógyító vízéről híres dél-magyarországi település. Legyen szó közérzetjavító, megelőző és gyógyszolgáltatásról, a vendégeket felkészült, szakképzett masszőrök, egészségügyi szakemberek várják, óriási kedvezményekkel.

Az Európában egyedülálló harkányi gyógyvíz 50-70 méteres mélységekből, átlagosan 62 °C hőmérséklettel tör a felszínre. Ásványi anyag tartalma literenként több mint 1000 mg. Gyógyászati szempontból legjelentősebb ásványi anyaga a karbonil-szulfid (COS), amely gáz alakban a vízben oldott állapotban nyomás alatt van. A kifolyó vízben, nyomás alól felszabadulva azonnal bomlani kezd, átalakul kénhidrogén-gázzá, amely jellegzetes szagát adja. A harkányi víz elsősorban nőgyógyászati, és mozgásszervi elváltozásokban szenvedőknek nyújt gyógyírt a panaszaira.

A pénztárcabarát belépőjegy mellett, szeptemberben a hét minden napján más-más szolgáltatás próbálható ki, vehető igénybe kedvezményesen pl.: Bemer kezelés, talpmasszázs, hullámmasszázs, illóolajos-, méz-, menedzser-, gyógymasszázs és gőzkapszula.

Az egyes kezelések mellett, választható egy egynapos kedvezményes csomag is, ahol a belépőjegyet és három szolgáltatást vásárolhatnak meg az érdeklődők.

Bővebb információ: http://www.harkanyfurdo.hu/gyogyfurdo/havi-akciok, marketing@harkanyfurdo.hu