Hírek

Vásároljon ajándékutalványt

A mai rohanó világban egyre kevesebb időt fordítunk az egészségünk megóvására, pedig ennek fontos szerepet kellene betöltenie életünkben, hiszen teljes értékű életet élni és munkát végezni csak jó egészségi állapotban lehet.
Vásároljon ajándékutalványt

A Harkányi Gyógyfürdő Zrt. gyógyászati, rehabilitációs és rekreációs szolgáltatásaival évtizedek óta segít a mozgásszervi, reumatológiai, bőrgyógyászati és nőgyógyászati panaszok kezelését, egyre nagyobb hangsúlyt fektetve a megelőzésre és a rekreációra is.

Munkatársai által elvégzett értékes tevékenységek megbecsülése és elismerése érdekében szeretném felhívni a figyelmét a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. ajándékutalványaira, amit dolgozóik vagy partnereik számára jutalomként – ajándékként átadhatnak. Az 1 000, 2 000, 5 000, és 10 000 Ft értékű címletekben megvásárolható utalványaink a fürdő összes szolgáltatására beválthatóak, a belépőjegytől a gyógy- és frissítő vagy wellness szolgáltatásokig.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését egyedi, folyamatosan megvásárolható ajándékutalványaink iránt, esetleg további információval szolgálhatunk, vagy megrendeléssel kíván élni, kérjük jelezze az info@harkanyfurdo.hu, vagy a marketing@harkanyfurdo.hu email címeken, esetleg a 72/580-881-es telefonszámon.

Bízom benne, hogy rövid időn belül bővülő vendégkörünkben magas színvonalú szolgáltatásainkkal állhatunk kollégáimmal az Ön és munkatársai rendelkezésére.

Harkány, 2014. december 3.

Tisztelettel:

Hegyi Ákos

vezérigazgató