Hírek

Gyermekáldás hete

Programajánló
Gyermekáldás hete

A Gyermekáldás Hetének keretén belül néhány program, ami fürdőnkben kerül megrendezésre

 

1. Dolphinbirth páros, hidroterápiás foglalkozás (kuponnal vehető igénybe)

A DOLPHINBIRTH egy egyedülálló, páros, vízi szülésfelkészítő programm. Mely a rendezvényen egy előkészítő " baba csalogató" páros terápiás óra lesz; olyan pároknak, akik babát szeretnének! Radnics Adrienn gyógytornász tartja, szülésfelkészítői, ill. hidroterápiás tapasztalatai alapján.

Ez a program komplex módon ötvözi a szülésfelkészítést és a hidroterápiát, a gyógytorna, jóga, légzésterápia elemeit, kiegészül az aroma-és zeneterápia elemeivel. A terápia segíti az önismeretet, a közösen szerzett élmények, pedig a kapcsolatot mélyítik. Segít mindkettőnek megérteni a várandósság, a szülés természetét.

Helyszín és időpont: 1.B fedett, gyógymedence 2018. május 27.(vasárnap) 10.15-11.45 óra

Bejelentkezés, létszám miatt szükséges: fenytenger@gmail.com 

További informácó: www.mamavilag.hu

2. Gátizom torna (ingyenes szolgáltatás)

A gátizomtornát minden nőnek érdemes megtanulni, és rendszeresen gyakorolni akár fiatal, akár idős. Hóborné Kálmán Anita gyógytornász elmagyarázza, hogyan végezzük jól. Az órán segít megéreztetni a gátizmok munkáját, és erősítő gyakorlatokat tanulunk. Amelyek hasznára válhat szülésnél, azt követő regenerációban, illetve későbbiekben a vizelettartási problémák megelőzésében, kezelésében. Aki szeretne jönni, találkozzunk május 23. szerdán a főépület jegypénztár előcsarnokában az 14:00 óra elött 10 perccel, együtt megyünk fel a tornaterembe, azért, hogy mindenik megtalálja.

Helyszín és időpont: gyógytornaterem 2018. május 23. 14:00 óra

3.”Vízi liliom" női vízitorna, (ingyenes szolgáltatás)​

Gyakorlatok a női test és a lélek harmonizálására. Kikapcsoló, regeneráló, fejlesztő feladatok a gyógyvízben; melyek segítségével a kismedencei szervek vérellátását serkentjük, és a csípő körüli ízületek mozgékonyságát növeljük.

Időpontok: május 22. (kedd), május 24. (csütörtök), május 25. (péntek) 10.00-10.30 óra

Helyszín: 1. számú kültéri gyógymedence

A terápiákkal kapcsolatos információ: Hóborné Kálmán Anita Tel: 30/ 84 98 038

4. Baba-Watsu (belépőjegyes program, díja: 2000 Ft)

A Baba-Watsu foglalkozás során a szülő csak a babára figyel. A külvilág zaja feloldódik, a szülő lassan átveszi a baba lelegzetvételének ritmusát, majd a mozdulatok egymásba olvadnak: ringatózás, áramlás, lebegés. A víz a babát körülöleli, a mozgás átmasszírozza és körbe simítja. A gyakorlatok a baba magzati élményeit idézik föl. A víz minden érzékszerv felől hat, ezáltal a Baba-Watsu hullámzó mozdulatai sokoldalúan fejlesztik gyermekünket. Ajánlott korosztály: 3 hónapostól 12 hónapos korig.   A programra jelentkezni május 25-ig e-mailben lehet a LOTUS02@FREEMAIL.HU e-mail címen.

Időpont: május 27. 8:30

Helyszín: wellness medence

További információ: www.mamavilag.hu