Hírek

Indul a strandszezon a Harkányi Fürdőben!

Rövid programismertető az idei szezonról
Indul a strandszezon a Harkányi Fürdőben!

Április végén indult el az idei strandszezon a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben, amely ezen a nyáron még a korábbi évekhez képest is gazdagabb programkínálattal várja a zene, a víz és a napfény szerelmeseit - korhatár nélkül!

Minden korosztály számára izgalmas újdonságokat tartogat nyári programjai között a mediterrán klímájáról és a régió egyik legnagyobb csúszdaparkjáról is jól ismert Harkányi Strandfürdő.

A bulirajongók az idei évben sem hagyhatják ki a naptárjukból a július 20-22. között megrendezésre kerülő XXV. Harkányi Fürdőfesztivált. A már negyedszázados múltra visszatekintő rendezvény az évfordulóhoz méltó felhozatallal szolgál: többek között a Neoton, a Wellhello, Caramel, Bye Alex és a Slepp, valamint a helyi rajongók körében jól ismert Nihil Chips akusztik szórakoztatja a közönséget.

Néhány év kihagyás után tér vissza augusztusban a korábban nagy népszerűségnek és látogatottságnak örvendő Harkányi Hosszú Hétvége augusztus 18-20. között. A kitűnő hangulatról és a jól ismert slágerekről KisGrófó, Mc Hawer és a Tekknő, a Fresh, a Fiesta és az UFO csapata gondoskodik, de a látogatók Harkány Tortájára is leadhatják szavazataikat a hétvége során.

Azok pedig, akik a nagy nyári rendezvényekről mégis lemaradnának, a Coca-Cola Strandparty és a Zenés Éjszakai Fürdők alkalmával vigasztalódhatnak.

A kisgyermekkel érkező látogatók sem fognak unatkozni ezen a nyáron.

A Fürdő tavasszal indította el új, Harkány+ elnevezésű programsorozatát, amelyek alkalmával a Gyermekvilág részleg és a strand ifjú látogatóit és szüleiket arcfestés, az elmaradhatatlan ugrálóvár, sakk szeánszok, valamint kreatív foglalkozások várják a szombati napokon.

A kicsik a nyár folyamán számos játékos zenei és sportrendezvényen vehetnek részt. Május 27-én a Gyereknapi programok, júniusban, júliusban és augusztusban pedig a „Kalandra fel!” játékpark biztosítanak felhőtlen szórakozási lehetőségeket.

Természetesen azokat sem érheti csalódás, akik pihenni és gyógyulni érkeznek Harkányba: a gyógymedencék és a klasszikus gyógykezelések mellett továbbra is többféle wellness és spa szolgáltatás áll a testi-lelki feltöltődésre vágyó vendégek rendelkezésére.