Hírek

Egészséghétvége Harkányban

A nyárral nem érnek véget a rendezvények a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő területén. Az Egészséghétvége keretében az egész családnak lehetősége nyílik kimozdulni, hogy sportoljanak, gyógyuljanak, és elsajátítsák a helyes életmód alapelveit.
Egészséghétvége Harkányban

Szeptember 12-én és 13-án hat helyszínen folynak a programok, melyekből egyet a sportolás hívei sajátíthatanak ki, akik többek között intim-, gerinc-, és légzőtornát gyakorolhatnak a professzionális oktatók segítségével.

Egy másik helyszínen arra hívják fel a szervezők a figyelmet, hogy nem csak a gyógyításra, de a megelőzésre is nagy hangsúlyt kell fektetni. Ezért általános állapotfelmérésre, koleszterinszint-vizsgálatra és anyajegy-vizsgálatra is mód nyílik mind a két nap során. Ugyanitt természetes eredetű és egészséges termékekkel foglalkozó helyi kistermelők kiállítását csodálhatjuk meg.

Nem csak testüket, de agyukat is megtornáztathatják a látogatók különböző előadások keretében. Számos hasznos és új információval gazdagodhatnak, többek között a víz bőr-, és nőgyógyászati, reumatológiai hatásaival és a táplálkozással, mozgással kapcsolatban.

Köztudott, hogy mindennapjainkat behálózza a stressz, amely sok betegség előidézője lehet. Kezelése komoly odafigyelést igényel: ebben segít egy pszichológus előadása, aki a stresszről és a nőiségről is beszélni fog a hallgatóságnak.

Ha az egészségről van szó, a zene és tánc sem maradhat ki a felhozatalból: zene-, hang-, és táncterápia is várja a gyógyulni vágyókat Harkányfürdőben.