Hírek

Elköszön a Harkányi Gyógyfürdő vezérigazgatója

A gyógyulásra-felüdülésre vágyók már hosszú évtizedek óta számon tartják és lelkesen látogatják a baranyai fürdőt, melytől a napokban búcsúzik a jelenlegi vezérigazgató. Hegyi Ákos 2014-2016 között munkálkodott a létesítmény folyamatos fejlesztésén, hírnevének megőrzésén-kiterjesztésén.
Elköszön a Harkányi Gyógyfürdő vezérigazgatója

Az elmúlt két év eredményeinek összegzése meglehetősen gazdag tartalommal bír. A fürdő strandjának területén teljes egészében megújult a népszerű lepke-medence, idén nyáron elkészült a rögtön nagy kedvenccé váló, kicsiket-nagyokat egyaránt vonzó csúszdapark. A gyógymedencék burkolatát éppúgy felújították, mint a II. sz. épület tetőterét; kialakították a sokszínű kínálatot nyújtó wellness-részleget, a gyógyászattal foglalkozó részlegen pedig teljesen lecserélték és modernizálták az elektroterápiás eszközparkot.

A kitartó munka, az újonnan kialakított arculat, az intenzív marketing-tevékenység meghozta gyümölcsét: a szakmai elismeréseket (Iparkamara, Magyar Fürdőszövetség, Dél-Dunántúli Gyógy- és Termálturisztikai Klaszter), a vendégek véleményén alapuló díjak is megerősítették (6. hely „Az Év Fürdője” versenyen). A sikerszériát szintén jelzi, hogy októberben már az év 450.000. vendége is megváltotta jegyét a fürdőbe, így az év végére akár a félmilliós látogatószám is megvalósulhat.

Mindezek mellett Hegyi Ákos előrevetítette, hogy a főépület átépítésének tervei is készen állnak, a kivitelezéshez kormányzati támogatásra számítanak.

 

Bővebb információ az alábbi elérhetőségen kérhető: info@harkanyturizmus.hu