Hírek

Erzsébet-utalvány Plusz kártyás elfogadóhely lett a Harkányi Gyógyfürdő

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvánnyal (MNÜA) folytatott előzetes egyeztetéseket követően immáron biztossá vált a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő részvétele a 2016. évi Erzsébet-programban. Ennek köszönhetően hamarosan az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával is igénybe vehetőek lesznek a fürdő szolgáltatásai.
Erzsébet-utalvány Plusz kártyás elfogadóhely lett a Harkányi Gyógyfürdő

Az Erzsébet-program a szociális üdültetés és étkeztetés, az ifjúsági és gyermekvédelmi programokban való részvétel és a külön törvény szerinti szociális és gyermekvédelmi támogatások Erzsébet-utalványban történő folyósításához kapcsolódó feladatok ellátását végzi. A kedvezményes üdülési, pihenési lehetőséget szociális üdülési rendszer keretében biztosító program keretében eddig több mint 600 ezer ember (közülük több mint 300 ezer gyermek) jutott pihenési, üdülési lehetőséghez – derül ki az Erzsébet-program leírásából.

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben eddig is lehetett Erzsébet-utalvánnyal fizetni, az idei program keretében azonban bővülnek a fizetési opciók. Az MNÜA idén a támogatásokat POS-terminálokon használható, PIN-kóddal ellátott, mágnescsíkos Erzsébet-utalvány Plusz kártyán nyújtja a pályázatnyertes jogosultaknak. Ezen a kártyán az Erzsébet-utalványcsalád tagjai (az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport Erzsébet-utalvány) egyaránt elérhetőek elektronikus formában.

Miután gyógyfürdőnk részvétele is biztossá vált a 2016. évi Erzsébet-programban, rövid időn belül bárkinek lehetősége lesz az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával való fizetés.