Hírek

Adventi gyertyagyújtás

Adventi Gyertyagyújtás 16.00 órakor adventi és karácsonyi dalok kíséretében.
Adventi gyertyagyújtás

 

November 29. HARKA DALKÖR MŰSORA

A Dalkör 2000. február 16-án alakult Harkányban. Rendszeresen részt vesznek a helyi, a környékbeli és a külföldi testvérvárosi rendezvényeken. Repertoárjuk: Népdalok, magyar nóták és dalos tréfás színjátékok.

December 6.: HARKÁNYI HORVÁT NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÓRUSA

Az Énekkar 2002-ben alakult. Rendszeresen fellépnek helyi és Magyarországon belül horvát nemzetiségű településeken, és külföldön is. Horvát népdalokat és egyházi énekeket énekelnek. A tagok a Magyarországon élő horvát nemzetiségek népviseletét hordják.

December 13.:

Kitaibel Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei adventi és karácsonyi zenét játszanak.

Zenekar vezetője: Nagy Gyula 

KISKŐSZEG (BATINA) MAGYAR KULTÚREGYESÜLET ÉNEKKARA

Az énekkar 2003-ban alakult. Azóta számos fellépésük volt, Horvátországban, Magyarországon és Szerbiában. Népdalokat, feldolgozásokat, egyházi énekeket énekelnek egy és több szólamban. 2007-ben Aranyminősítést kaptak. 2012-ben megjelent első CD-jük.

A kórus vezetője: Veres Kimpf Mária

December 20.: HARKÁNYI NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT ÉNEKKARA

2010-ben alakultak. Német népdalokat és magyar dalokat is énekelnek. Céljuk, hogy bemutassák és továbbadhassák az érdeklődőknek azt a nagyon gazdag népdalkincset, amivel a német nemzetiség Magyarországon rendelkezik. Rendszeresen részt vesznek a helyi rendezvényeken, de felléptek már Németországban is.

Helyszín: I. sz. medence környezete (esőhelyszín: Márvány csarnok)