Gyógyfürdő

A gyógykozmetikum családhoz tartozó termékek olyan egyedülálló készítmények, melyek a harkányi gyógyvíz mellett természetes anyagok felhasználásával készülnek, kizárólag természetes technológiával. Gyógykozmetikumaink a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben, valamint az ország szinte valamennyi gyógyszertárában megvásárolhatóak.

TERMÁLGYÓGYVÍZ - REUMA KRÉM

Ez a különleges összetételű krém reumás fájdalmak esetében önállóan, vagy gyógyszeres kezeléssel kombinálva rendkívül hatásos. Erőteljes izomlazító hatása révén sportolók számára is ajánlott. A készítmény hatóanyagai speciális fermentációval készülnek, gyógyvizes közegben, természetes anyagokból, bioszintézissel. Az így létrejött bioszintetikus metalloproteinek, a sejtekben, a bőrben és az izomzatban fontos szerepet játszanak. A krémet elegendő csak a beteg, érzékeny felületen alkalmazni, finoman bemasszírozni. Tartós fájdalom esetén a krém kúraszerűen alkalmazható, napi egy-két alkalommal. Egy kúra ajánlott időtartama: 1 hét. 

TERMÁLGYÓGYVÍZ - FEJBŐRKRÉM 

Haj –és fejbőrápoló krémünk olyan gyógy-kozmetikai termék, mely világviszonylatban is ritkaságnak számít. Hatóanyaga speciális fermentációval készül, természetes anyagokból bioszintézissel. A krém - a klinikai vizsgálatok szerint- rendkívül hatásos kozmetikai jellegű hajkárosodások, alkatilag rossz minőségű, festés, dauer után töredezett haj, száraz korpás fejbőr esetében.

TERMÁLGYÓGYVÍZ - HERPESZKRÉM  

A krém a Herpes simplex vírus okozta fertőzések kezelésére szolgál. Klinikai vizsgálatok szerint használata gyorsítja a hólyagok beszáradását, megakadályozza azok pörkösödését és az újabb hólyagok keletkezését. A krém természetes hatóanyagai, - a gyógyvizes közegben bioszintézissel előállított metalloproteinek- a szokásos gyógyulási időt látványosan lerövidítik. A krém hidratáló hatású, könnyen beszívódik. Alkalmazásakor - eltérően más krémektől- vékonyan, filmszerűen kell felhordani a kezelt bőrfelületre.

TERMÁLGYÓGYVÍZ - KÉZ ÉS LÁBÁPOLÓ KRÉM  

Könnyen beszívódó krém, amely gyógyvíz felhasználásával készült. Fokozza a hámréteg ellenálló képességét, javítja a vízfelvevő és vízmegkötő képességét. Értékes olajai és a lanolin fokozzák a bőr védelmét a külső hatásokkal szemben. E-vitamint, valamint gyulladás-csökkentő kamilla-kivonatot és hámosító allantoint is tartalmaz. Az A- és E-vitaminokkal a puha, rugalmas, ép bőr képződését, regenerációját egyaránt segíti. Bőrbarát PH értékű készítmény, amely segít megőrizni a bőrt védő-savköpenyének egyensúlyát.

 

A harkányi gyógyvíz felhasználásával készült termékek megvásárolhatók a fürdő előcsarnokában található diszpécseri pénztáraknál! Az aktuális árakról érdeklődjön munkatársainknál.